Барај
27.
Dec
2019
БЛОГ

По повод роденденот на Okaïdi во соработка со Црвен крст на град Скопје, организиравме забава за корисниците од дневниот центар за церебрална парализа.

 

30.
Dec
2019
БЛОГ

Иако трендот со кожените парчиња девојките го обожуваат веќе подолго време, се чини дека со истиот ќе ја стартуваме и новата година.

 

02.
Jan
2020
БЛОГ

Иако новата година само што пристигна, да ја дочекаме подготвени и навреме да ги дознаеме сите модни трендови што ќе ја одбележат прекрасната 2020 – та.

03.
Jan
2020
БЛОГ

Покрај тоа што се исклучително топли, високите чизми се неодоливо стилски и веруваме дека секоја девојка треба да има барем еден чифт во плакарот.

10.
Jan
2020
БЛОГ

Зборувајќи за кршење на правилата, Меган тоа го правеше и со изборот на комбинации за јавни појавувања, кои иако секогаш одбрани со вкус, британскиот народ понекогаш не можеше да ги прифати.

15.
Jan
2020
БЛОГ

Познатите ИТ девојки веќе почнуваат да ги комбинираат најпопуларните парчиња за годинава, а редовно, дел од нивните комбинации се и т.н „paperbag“ џинс...

10.
Oct
2019
БЛОГ

Каролина и Манго во боите на есента. 

15.
Nov
2019
БЛОГ

На нашата планета и се потребни херои кои ќе се грижат за природата и животната средина.