Новости

Каролина Гочева и охридското крајбрежје во совршена хармонија

13.08.2019.

Трендот за овој месец е фокусиран на широки летни фустани од #Mango со кои ќе доминирате на секоја дестинација!

Фотографија: Ani Dimi
Шминка: Make Up Artist - Zorica Nikolova
Сталист: Almir Mili
Облека и додатоци: Mango

 

Остави коментар

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""