Брза достава достапна за сите онлајн корисници!

 

ОПШТИ УСЛОВИ

Имате роденденска прослава, важен настан или пак потребен ви е подарок во последен момент? Ние сме тука за Вас и го имаме вистинското решение.

Брзата достава отсега е овозможена и на нашата онлајн продавница www.fashiongroup.com.mk, преку која ви нудиме достава на вашата нарачка во рок од неколку часа на територијата на град Скопје.

Опцијата брза достава во моментот не е достапна за другите градови и функционира само на територијата на град Скопје.

Брзата достава е достапна од 09:15 до 14:00 часот од понеделник до петок, додека во сабота оваа опција е достапна од 10:00 до 12:00 часот и истата не е достапна во недела и на празници. 

Цената за брзата достава е 295 денари со влучен ДДВ.

Нарачај сега и добиј ја твојата нарачка побрзо од кога и да е! 

 

Купувај онлајн – Твоите омилени брендови на едно место!