Промотивна кампања од Фешн Груп за своите онлајн купувачи!

 

ПРАВИЛА И УСЛОВИ

 

Во периодот од 01.05 до 31.05 за наши 15 корисници кои ќе направат онлајн нарачки со највисоки износи на Fashion Group ќе добијат изненадување од нашите брендови во месец јуни.

Купувај онлајн – Твоите омилени брендови на едно место!