tl_files/images/Okaidi/okaidi-logo.png

Okaidi е француски бренд за деца, официјално лансиран во септември 2000-та година. Во 2001-ва година навлегува на британскиот пазар и со тоа станува интернационален бренд.

Современите интереси на детскиот свет се интегрирани во дизајнот на Okaidi, не занемарувајќи  го детскиот сензибилитетот и детскиот став.

Okaidi во моментов има три продавници во Македонија кои се отворени во 2003, 2005 и 2009.

www.okaidi.com

Новости

 • Сезонски попуст во Оkaidi до -50%

Каталог

Есен/Зима 2013
Obaibi Пролет/Лето 2012

  Колекции

  Локатор на продавници

  Okaidi Скопје Сити Мол
  Адреса: Ул.Љубљанска бр.4 1000 Скопје
  Телефон: + 389 71 227 125

  Okaidi Рамстор
  Адреса: Ул.Мито Хаџивасиев Јасмин б.б 1000 Скопје
  Телефон: + 389 2 3217 499

  Okaidi Куманово
  Адреса: Ул.Моша Пијаде б.б 1300 Куманово
  Mобилен: + 389 72 273 073

  Официјален мејл: okaidi@fashiongroup.com.mk