tl_files/images/Mango/mango-logo.png

Мода за урбана, атрактивна и модерна жена. Секоја сезона Mango нуди облека и модни додатоци кои се во согласност со најновите модни трендови, дополнети со квалитет и разумни цени.

Оваа интернационална компанија со шпанско потекло е присутна во Македонија од 2000-та година.

www.mango.com

Новости

Каталог

Пролет/лето 2014

Колекции

Локатор на продавници

Mango ГТЦ 1 кат
Адреса:
Кеј 13 Ноември лок.109

1000 Скопје, Македонија
телефон:  +389 2 3139 332

Mango Skopje City Mall
Адреса: ул. Љубљанска бр.4 
1000 Скопје Македонија
Телефон: +389 71 227 132

Официјален мејл: mango@fashiongroup.com.mk